Kedves Vendégeink!

Köszönjük a sok dícséretet és hűséget, amit hozzánk elhoztak, mi pedig ezért is cserében igyekszünk megfelelni az elvárásaiknak.

Ebben az évben az ünnepek idején is szeretnénk Önöknek a hagyományos békebeli  ételekkel kedveskedni, de ajánlunk különleges lehetőségeket is.

KATALIN NAPON igazi kubai művészekkel lesz egy 2 órás zene, tánc, igazi latin hangulatban és koktélokkal. A műsor 17:00- kor kezdődik. ASZTALFOGLALÁS FONTOS!

Két menüt kínálunk: "A"

Citromos borjúragu leves, Székelykáposzta,  Császármorzsa házi lekvárokkal, egy pohár sör, bor vagy üdítő.  3.950.-

                                    "B"

Gombakrémleves, Lecsós tarhonya, Császármorzsa házi lekvárokkal, egy pohár sör, bor vagy idítő. 3.450.-

Adventi vasárnapokon különleges ünnepi ételekkel várunk mindenkit. Magyar halak, fogas, harcsa, hekk és a nagyon finom halászlé.

Különlegesen elkészített szárnyasok: liba kacsa, kakas, fácán, csirke, pulyka, de lesz töltöttkáposzta,  házi édességek, mint a nagymamánál...

Mikulás napján,  december 6.- án a Budai hegyekből kézműves családi pincészet kiválóan sikerült közönségdíjas borainak bemutatója lesz, melyet a tulajdonos vezet. Ehhez mi igyekszünk egy gyönyörű ételsort készíteni, amivel felnőtteknek egy szép és ünnepi estét kívánunk szerezni.

Menü: 12.000.-/ Fő

Rozmaringos kacsahús pástétom aranyalmával húzva, Házi laskatészta vadgomba raguval,  Füstöltszalonnával tüzdelt vaddisznó pecsenye, különleges gyökérzöldség mártással és polentával, Fekete csoki tavacska, benne tejszínes málnahab, megszórva tört habcsókkal 

A Pécseli család által válogatott legkiválóbb boraikkal. ZENIT, CHARDONNAY, PINOT NOIR, CUVÉE

Várjuk itt is szeretettel az asztalfoglalást társaságoknak is 12 személyes maximum nagyságú asztalokkal.

Ezen kívül a  Mikulás napjáig lefoglalt esküvőkből 13% engedményt adunk.

Ez jelenti a komplett menüt, 5 órás italcsomagot, alapdíszítést, székhuzatot, fényfüggönyt, átöltözőhelyiséget, tánctermet és kerthasználatot.

Újházi tyúkhúsleves csigatésztával,  Hideg feketeszeder krémleves

Fokhagymás tarja szeletek hagymás törtburgonyával és párolt káposztával, töltött csirkecombok petrezselymes burgonyával, Házi pesto - ban pihentetett pulykamell filé párolt zöldségekkel, Rántott gomba és karfiol rízzsel és tartármártással, Vecsési savanyúságok.

Almás-fahéjas és meggyes rétes

Mini töltöttkáposzták tejföllel, parasztkenyérrel és a hidegen visszatálalt sültek savanyúságokkal.

Csapolt sör, a ház borai, szénsavas és rostos üdítők, békebeli hangulatú üvegekben szódavíz, kávé és tea félék 5 órán át.

12.000.-/ Fő

Dorka Tünde   06-70-4325561


Lugas Étterem | 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 77.
Asztalfoglalás: +36 70 432 5561 | E-mail: lugasvendeglo@hotmail.com | Nyitva tartás: Hétfőtől Vasárnapig: 12-24-ig